jueves, 15 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CONTESCOLTES

Explicar per a jóvens”: La nova proposta de la VIII Mostra de Contescoltes

Demà divendres dia 16 d'octubre tindrà lloc en el monestir de Santa Maria de la Valldigna la VIII Mostra de CONTesCOLTES.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la biblioteca pública, és un dels organitzadors, entre altres biblioteques, fundacions i la Conselleria d’Educació, de la VIII Mostra de Contescoltes, l’aparador de l'animació lectora valenciana per a professionals.

La jornada de demà es dedicarà a la narració per a jóvens amb l'objectiu de veure propostes d'animació lectora dirigides específicament al públic adolescent i juvenil i amb la intenció d'analitzar els interessos i inquietuds lectores d'este sector de la població, que és vital per a la continuïtat de la cadena lectora entre l'etapa infantil i adulta.

Com assegurar la fidelitat lectora dels jóvens? Hi ha en el panorama valencià activitats específiques dirigides a ells? Quines són les seues preferències literàries?

Per a atendre estos objectius i respondre estes preguntes s'han programat les noves propostes narradores de Big Van Theory, Almudena Francés, Tania Muñoz, Cecilia Silva i els alumnes del 2n cicle formatiu superior d'educació infantil IES Eduardo Primo Marquès de Carlet.

A més, es farà una taula redona amb el títol “Explicar per a jóvens” amb la presència d'autors, narradors, bibliotecaris especialitzats en el sector juvenil i lectors adolescents.

La jornada es desenvoluparà en format per a professionals de matí, i de vesprada per a alumnes d'animació lectora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario