jueves, 1 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CÀTEDRA D'INNOVACIÓ

L’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica renoven la Càtedra d’Innovació

La Càtedra d’Innovació Campus de Gandia és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament de Tavernes, entre altres institucions i empreses, per a fomentar l’emprenedoria.

L’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València han signat hui la renovació del conveni de la Càtedra d’Innovació Campus Gandia. Ha sigut en una reunió a Tavernes, on han estat presents el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, el director de l’Escola Politècnica, José Pastor, i el director de la Càtedra, José Marín-Roig.

Este projecte, que es va iniciar fa un any, pretén unir la innovació i l’emprenedoria, dos conceptes que són importats en estos dies i conviden jóvens estudiants a iniciar-se creant la seua pròpia empresa.

La finalitat és el foment de la innovació en les empreses, l’estimulació de l’actitud emprenedora dels nostres jóvens i la promoció de la creativitat en els jóvens preuniversitaris.

El regidor de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer, ha destacat que “fa temps que col·laborem amb la Universitat Politècnica i volem seguir treballant en esta línia de foment de l’emprenedoria i la innovació. Tot amb l’objectiu que la gent de Tavernes tinga a l’abast tots els recursos i que això es puga traduir en un creixement dels nostres futurs emprenedors”.

Les accions formatives de la Càtedra seran de divulgació, dins de les tres línies d’actuació, tant amb els xiquets a través de tallers, en col·legis i instituts, i també amb els universitaris, a través de pràctiques en empreses.

El desenvolupament d’estes activitats es farà al Campus de Gandia UPV, però també, en funció dels projectes, es realitzaran activitats al llarg de l’any en el nostre municipi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario