jueves, 1 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, ACTES 9 D'OCTUBRE

L’Ajuntament de Tavernes celebrarà el 9 d’Octubre, la festa dels valencians

L’Ajuntament de Tavernes, per a commemorar el dia 9 d’octubre, oferix un conjunt d’actes institucionals, culturals i lúdics perquè la ciutadania en siga partícip.

 La celebració de la festa dels valencians començarà el dijous dia 8 d’octubre per tal que els ciutadans de Tavernes participen en els actes que ha preparat l’Ajuntament.
L’acte institucional obrirà la commemoració del dia de la Comunitat Valenciana a les 19 hores en el saló de plens de l’Ajuntament.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha afirmat que “un any més, des de l’Ajuntament de Tavernes es celebrarà el 9 d’Octubre perquè és una data molt important, que representa el nostre naixement com a poble. Volem que els veïns del nostre municipi siguen conscients del que significa per als valencians i puguen participar en els actes que hem organitzat per a celebrar-lo”.

Després de l’acte institucional tindrà lloc un concert de la Fístula Vallkànika, que presentarà el seu nou treball en el passeig del País Valencià a les 20:30 hores.

El divendres dia 9 celebrarà el tradicional concert la Banda Simfònica de Tavernes de la Valldigna en l’auditori de la Societat Instructiva Unió Musical, a les 12 hores.

Per als més menuts hi haurà l’actuació de Baraka Circ. Es tracta d’un espectacle per al públic familiar en què un pallasso farà riure a través de la màgia còmica i, a més, convidarà a ser mags amb els números participatius que du a terme. L’activitat tindrà lloc en el passeig del País Valencià a les 12:30 hores i clourà els actes preparats per a commemorar el 9 d’octubre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario