viernes, 23 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, ACCIONS CONTRA ESTUPEFACIENTS POLICIA LOCAL

La Policia Local de Tavernes efectua diverses accions en matèria d’estupefaents

Entre les actuacions de la Policia Local, a finals del mes de setembre es van confiscar plantes i cabdells de marihuana en la població de Tavernes.

La Policia Local de Tavernes va decomissar plantes de marihuana en la població. La patrulla va fer parar un vehicle en el carrer del Barranc que circulava a massa velocitat. En demanar-li la documentació del vehicle i la personal es van adonar de la forta olor de marihuana. La policia va escorcollar el vehicle i hi van trobar uns objectes tapats en els seients posteriors. Eren 4 plantes de marihuana que van confiscar i es va confeccionar una denúncia per infracció a la Llei 4/2015 de Seguretat Ciutadana.

A més, es van decomissar 6 plantes més en un pati interior d’una vivenda particular. La Policia va localitzar el propietari que va accedir a entregar-les i se li va posar denúncia per infringir la llei.

En altra de les actuacions, la Policia Local, que aplica mesures preventives dirigides a conciliar el dret al descans i la diversió dels ciutadans, va rebre un avís dels veïns de la plaça de Joan Carles I dels Sequers per molèsties d’un grup de jóvens. En l’actuació es van confiscar cabdells de marihuana a un dels jóvens que estava infringint la llei, per la qual cosa se li va posar denúncia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario