martes, 27 de octubre de 2015

DIVIDE Y VENCERÁS

Esta màxima romana tan certa seguix sent molt actual, i seguix sent utilitzada per aquells que ens volen als valencians sumisos.

I d'ahí les paraules que més avall vos reproduim del President provincial del PP d'Alacant intentant enfrontar als valencians de la provincia d'Alcant front al President de la Generalitat, en este cas un castellonenc, i amb això als valencians del sud amb els valencians del centre i nord de la nostra terra. 

Resultado de imagen de divide y vencerasI tot açò a arrèl de les messures del govern autonòmic per a llevar-li poder a eixe anacronisme que son les provincies i les seues diputacions, a favor de les comarques, àmbit natural d'unió entre les nostres terres i administració més propera al ciutadà. 

Perquè clar, si s'elimien les provincies-diputacions s'acaba amnb la divissió artificial entre valencians, castellonencs i alacantins, i amb això amb eixa divissió que ajude a tinden's vençuts front al poder de Madrit. 

I això clar al centralistes no els interessa doncs afavorix les tesis nacionalistes, a més de que en este cas concret nostre perden el poc poder que ja els va quedant als populars, els quals dominen les diputacions del nord i sud, en este segon cas amb ajuda d'altres neocentralises com son  Ciudadanos.

I a més  amb les diputacions s'acaba amb eixe repart a alcaldes amiguets que tan s'ha donat amb les diputacions populars, al no existir uns criteris concrets i objectius per al repartiment dels fons provincials.  

Resultado de imagen de divide y vencerasPerò no van a poder amb la raó, que és que els valencians tingam els servicis administratius a l'abast el més proper possible com son els ens comarcals, i a més si el nou govern en Madrit acompanya les farem dessapareixer. 

Així que senyors cada dia menys populars, vajen arreplegant que els queda poc esperem. I si no, els "retallarem les ales" tot el que pugam per a que s'acaben eixos "cortijos" amb els seus caciques com ho va ser el senyor Carlos Fabra per exemple i entre altres.   


VALENCIA PLAZA

El secretario general del Partido Popular de la provincia de Alicante, Eduardo Dolón, afirmó este domingo que el presidente de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, quiere "acabar con las provincias" para "tomar desde Valencia las decisiones que afectan a Alicante", según ha informado el PP en un comunicado (...) .

Así, el dirigente popular señaló que esta idea "es también la del PSOE", porque "destacados socialistas como Elena Valenciano ya dijeron que no la veían nada mal (...) ."
"Puig nunca ha sentido el menor aprecio por la provincia de Alicante", manfiestó Dolón, que también añadió que el president "no entiende la provincia" lo que, en su opinión "le ha impedido darse cuenta que el problema no es Alicante, sino él"(...) .
Son o no son ganes d'enguerrar als valencians ? Divide y vencerás, ya ho dia Julio César. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario