martes, 13 de octubre de 2015

DE PROTECCIONS I PROTEGITS

El PP acusa a Puig y Ribó de blindarse policialmente en la procesión cívica

Bastidas pregunta a ambos dirigentes "qué temen" y destaca que "tanta transparencia y cercanía de la que presumen los nuevos gobernantes y resulta que los hechos les delatan"

El PP acusa a Puig y Ribó de blindarse policialmente en la procesión cívica

Joan Ribó porta la Senyera en la renovada Procesión Cívica
Play

La vicesecretaria general del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV), Elena Bastidas, ha acusado hoy al president de la Generalitat, Ximo Puig, y alcalde de Valencia, Joan Ribó, de blindarse policialmente ante los ciudadanos (...)
Tal volta el que deuríen de preguntar-se els cada dia menys populars és perquè alguns necessiten protecció policial i altres no.

Tal volta per les més o menys "amistats/afinitats" d'uns i altres amb els que fan que faça falta eixa protecció.

Millor que s'ho facen mirar, perquè "cassualment" quant fa uns anys també feia falta dita protecció també eren els amenaçats els d'esquerres, i contra ells la dreta més extrema. 

Per contra i en els anys de Barberà, no ha fet falta eixa protecció, tal volta perquè als amenaçants els deixaven desfilar junt a la resta ...

Així que millor senyors populars condemnen el que faça falta portar protecció i no del que esla porte, i condemen als que fan que ésta faça falta.   

P.D. També caldría preguntar-se perquè este any s'ha detés a ultres i s'ha retés i confiscat possibles armes a altres,  i altres anys ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario