miércoles, 21 de octubre de 2015

CONCERT SOLIDARI A BENEFICI DE LES PERSONES AMB AUTISME

El Cor de Cambra Quincedemarç actuarà el dissabte, a les 19 hores, a la Casa de la Marquesa per tal de recaptar fons per a l'associació de Familiars de Persones amb Trastorn de l'espectre autista, ASTEA, Safor i sufragar projectes com l'atletisme adaptat.


Les persones interessades a adquirir una entrada per al  solidari poden envair un e-mail a: asteasafor@asteasafor.es o trucant al telèfon de l’associació: 655441843.

 COMPARTEIX I PARTICIPA!!!


Adjuntem nota de premsa del Ajuntament de Gandia


Concert solidari a benefici de les persones amb autisme

El Cor de Cambra Quincedemarç actuarà el dissabte, a les 19 hores, a la Casa de la Marquesa per tal de recaptar fons per a l'Associació de Familiars de Persones amb Transtorn de l'espectre autista, ASTEA, Safor i sufragar projectes com l'atletisme adaptat.
Data: 20/10/2015


El regidor de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació acompanyat de la presidenta de l’Associació de Familiars de Persones amb Transtorn de l’Espectre Autista, ASTEA, Celia Olcina i del Cor Quincedemarç de Tavernes, Adrià Pérez, per tal de presentar el concert solidari que tindrà lloc el pròxim dissabte, 24 d’octubre, a partir de les 19 hores, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.
La presidenta de l’ASTEA Safor ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i el cor de Cambra en aquesta activitat benèfica que pretén recaptar fons per a sufragar les activitats que realitza l’associació. Projectes com el d’atletisme adaptat, amb el Club d’Atletisme Safor, per a 17 xiquets amb problemes d’autisme. I és que Olcina ha recordat que la Conselleria de Sanitat només cobreix els tractaments pedagògics complementaris a l’activitat diària dels xiquets i les xiquetes fins els 7 anys. A partir d’eixem moment l’han de sufragar les famílies. “L’autisme, per desgràcia, no es cura als 7 anys, tot el contrari, van apareguent noves dificultats, com ara l’adolescència, i no tenim cap suport econòmic”.   
Per la seua banda, l’actuació de la jove agrupació, formada per músics de la Valldigna i de la Ribera, es dividirà en quare blocs: Polifonia clàssica, arranjaments de música popular del País Valencià, música ètnica i arranjaments de música moderna.
Les persones interessades a adquirir una entrada per al concert solidari poden en7vair un e-mail a: asteasafor@asteasafor.es o trucant al telèfon de l’associació: 655441843.

No hay comentarios:

Publicar un comentario