martes, 27 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, SETMANA CULTURAL GENT GRAN

Comença la Setmana Cultural per a la gent gran de Tavernes

La inauguració, en la Casa de la Cultura, va comptar amb una exposició de treballs manuals realitzats per diverses associacions de Tavernes i una demostració de ball a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, van inaugurar ahir la Setmana Cultural dedicada a les persones majors de Tavernes.

La Regidoria de Serveis Socials ha preparat un gran nombre de tallers, actuacions i activitats, entre les quals destaquen les competicions esportives.

L’alcalde, Jordi Juan, ha convidat tots els assistents a participar-hi i a gaudir de la variada oferta d’oci. A més, ha destacat que l’objectiu és homenatjar les persones grans i, per això, l’Ajuntament continuarà col·laborant perquè estos tipus d’iniciatives tinguen lloc.

Per a hui s’ha organitzat un campionat de petanca en el Parc dels Vents a les 15:30 hores. A més, el dimecres 28 a les 9:30 s’ha preparat una excursió al paratge de la Murta d’Alzira on una guia els oferirà una explicació del que veuran allí. El mateix dia, de vesprada, a les 16:30, hi haurà jocs populars en el Parc dels Vents, on els veïns podran acudir amb els seus néts i participar dels jocs junts. I, en acabar, podran gaudir d’un berenar saludable.

Per al dijous 29 s’han programat diverses activitats, com l’actuació de teatre “Maribel y Rufino, variedades a lo fino” a les 18 hores, i el concurs gastronòmic de dolços a les 19 hores. La cloenda de la Setmana Cultural i l’entrega de premis es farà a les 19:30, tot en el Centre Social Dolores Rojas, en el carrer de Gabriel Hernández, 51.


No hay comentarios:

Publicar un comentario