jueves, 10 de septiembre de 2015

VA UNA D'ASSESORS

Es curiós vore ara com els amics d'aquells i aquells que ha colocat a amics i parents a "diestro y siniestro" i a dit, sense mirar si estaven o no qualificats per al càrrec, ara critiquen als que coloquen en càrrecs de confiança a alts funcionaris de la seua confiança i més que demostràdament qualificats per al càrrec, en alguns cassos a proposta dels seus propis companys funcionaris, i seguint escrupulòssament la llei.

Resultado de imagen de asesor humor
I es curiós que també critiquen que els nous governants coloquen d'assesor, altre lloc de confiança, també a persones de la seua confiança, fent el mateix que ells no sols han fet si no que seguixen fent i mantenen a tot arreu. 

Rectifique : El mateix que fan ells no, perquè els nous anomenen a persones més que formades, cosa que els d'abans deixaven en molts casos prou que dessitjat, moltes vegades els mèrits eren ser fill de, o nebot de, o ser el trepa de torn.

A estos senyors i als seus amics els dic : Si vostés volen evitar tot açò ho tenen tan fàcil com modificar les condicions per a accedir a un càrrec d'estos, legislar marcant un requissits mínims. Però no, no ho faran perquè amb això deixarien en l'atur a moltes panxes agaides, amics i familiars de.

I en quant a si s'anomenen assesors en aquelles institucions en les que els que els que anomenen no creuen, ho tenen també molt fàcil, eliminen-les i així a més estalviem un grapat de diners : A no, açò tampoc que deixem en l'atur a molta gent afí, amics i familiars.

Mentres tant no ho facen qué volen vostés, tindre un grapat d'assesors i que els demés no en tinguen, i així jugar amb ventaja ? Doncs no, ho jugem tots amb les mateixes regles o trenquem la baralla. Però mentres no la trenquem, a jugar tots amb igualtat de condicions.

Per a ú poder criticar primer té que estar segur de tindre l'ànima neta i l'esquena sense gepa, mentres tant més val que callen, callladets estan més "guapos", perquè si no de seguida els colorejen la cara.

Ara bé, iugal es que amb la cara colorejada es troben més "guapos" 

No hay comentarios:

Publicar un comentario