martes, 8 de septiembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, LLIBRE FESTES

L’Ajuntament de Tavernes presenta el llibre de Festes 2015 als seus veïns

L’Ajuntament de Tavernes disposa ja dels llibres de Festes 2015 i farà la seua presentació demà dimecres, dia 9 de setembre, a les 19:30 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Tavernes ja ho té tot a punt per a les festes del poble que, com ja es va anunciar, es desenvoluparan en dos blocs de cap de setmana del 11 al 13 i del 17 al 20 de setembre.

Per a demà dia 9, la Regidoria de Cultura i Festes ha organitzat una roda de premsa de presentació del llibre de Festes 2015 a les 19:30 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament per tal d’exposar tota la programació, així com també explicar el motiu de la portada per part de l’artista local Fanny Grau Noguera.

En el llibre, a més, han col·laborat veïns de Tavernes com la cronista Encarna Sansaloni, Josefina Salord, Luís de Galera, Encarna Sant-Celoni, el cantautor Quim Sanç, Susana Gómez del Grup de Balls Populars, Sico Fons, Joaquín Gómez, Vicenta Félix i Pepe Juan.
Des de la Regidoria de Cultura i Festes es vol agrair a tots ells, que han fet possible, de manera desinteressada, que el llibre isquera endavant.

Els ciutadans que estiguen interessats han de saber que l’Ajuntament lliurarà els llibres a partir de demà a les 9 hores. Els podran recollir a l’Ajuntament  de Tavernes de la Valldigna, al Braç Treballador, al Pavelló d’Esports, a la Casa de la Cultura i a l’Oficina de Turisme de la platja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario