domingo, 20 de septiembre de 2015

Grup Muntanya Valldigna, VOLUNTARIAT AMBIENTAL

Tel. 685633185
Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
LA VALLDIGNA

EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL ESTA ACTUANT EN EL TERME MUNICIPAL DE TAVERNES DE VALLDIGNA

El Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna esta actuant en a Tavernes de la Valldigna. A més de les ajudes de la Conselleria de Governació i Justícia, el GMV esta comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

La principal tasca del voluntariat es informar de tots els incidents, així com de les anomalies que anem trobant els voluntaris, a través de la Línia Verda, mitjà de comunicació que ha posat a la disposició l'ajuntament de Tavernes en la seua web per que els ciutadans i les entitats puguen comunicar incidències en el medi natural al terme municipal.

També entre les tasques dels voluntaris, son la de prevenció d’incendis forestals, vigilància i control de paratges naturals i camps control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna, veiem molt positiu que segueix-se desenvolupant-se el Voluntariat Ambiental a Valldigna. Xavi Català, encarregat d'aquesta secció ha destacat la gran llavor que s’està realitzat durant aquest any, per tant, esta fen-se una tasca molt important per tal d'evitar qualsevol incendi a tota La Valldigna. Cal agrair als voluntaris l'inestimable tasca realitzada, i des d'esta secció, volem animar a tota la gent que s’inscrigua com a Voluntari.


 El Grup Muntanya Valldigna és una entitat inscrita en Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana com Entitat de Voluntariat, entre els que es trobem el Voluntariat Social, Voluntariat Cultural, Voluntariat Ambiental, Voluntariat Esportiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario