lunes, 28 de septiembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, XARRADA SOBRE COOPERACIÓ A EQUADOR

Tavernes acull una xarrada sobre la cooperació en un projecte a l’Equador

L’Ajuntament de Tavernes i el Fons Valencià per la Solidaritat organitzen una xarrada sobre la col·laboració en un projecte a l’Equador, amb el títol “Experiències en cooperació internacional al desenvolupament des de Tavernes de la Valldigna i Benissa”.

La conferència comptarà amb el testimoni de Juan Tormo, arquitecte de l’Ajuntament de Tavernes, voluntari del programa d’experts municipals del Fons Valencià per la Solidaritat.

L’arquitecte municipal va aprofitar les vacances per a col·laborar com a voluntari en la creació d’un centre sanitari termal a Cotocachi (Equador). Ha tractat de realitzar el disseny arquitectònic i la construcció d’este centre, però, a més, busca optimitzar i potenciar el complex Termas de Nangulví, que disposa de 5 piscines d’aigües termals i serveis d’allotjament i restaurant.

El ponent, a través de la xarrada, ens contarà en què ha consistit tot el projecte d’arquitectura bioclimàtica, però, a més, ho farà mitjançant les seues vivències durant 25 dies.

En l’acte també hi participarà Andrés Lluch, tècnic d’Administració General de l’Ajuntament de Benissa,  que va ajudar a la Mancomunitat de la Conca del Riu Jubones en l’organització i funcionament de l’Administració Local, així com el desenvolupament de les directrius administratives.

Serà una jornada de divulgació i sensibilització a través, també, de l’exposició fotogràfica “Estampes de la mitat del món” i dos audiovisuals que ens mostraran la realitat d’estes poblacions de l’Equador.

El representant de l’Ajuntament de Tavernes en el Fons Valencià, Eduardo Bononad, i la regidora de Serveis Socials i Cooperació, Noèlia Alberola, intervindran també en l’acte.

La conferència tindrà lloc el dijous dia 1 d’octubre a les 19 hores en la 
Casa de la Cultura de Taverne


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario