martes, 15 de septiembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, TAVERNES SOLIDARIA

L’Ajuntament de Tavernes mostra la seua disposició a ser solidari amb els refugiats sirians

L’Ajuntament de Tavernes continua en contacte amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a poder ajudar refugiats de Síria.

La Regidoria de Benestar Social i Cooperació, a través de la regidora Noèlia Alberola, i la Regidoria de Foment Local, a través del regidor Josep Llàcer, continuen en contacte directe amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Ahir, en una reunió amb el secretari autonòmic, Alberto Ibáñez Mezquita, i la Directora General d’Inclusió Social, Helena Ferrando Calatayud, es van establir alguns detalls de les línies que es seguiran per a ser ciutat de refugiats. L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ja va manifestar fa uns dies la seua intenció de ser solidaris i fer realitat el ser municipi d’acollida.

Una de les propostes de Conselleria és fer, des de l’Ajuntament, un cens de veïns de Tavernes disposats a cedir habitatges desocupats per a acollir famílies de Síria.

En total, a la ciutat de Tavernes, donat els escassos recursos de què disposa l’Ajuntament, s’espera que hi puguen arribar com a màxim dos famílies.

L’Ajuntament espera conéixer més dades de Conselleria i, quan tinga més informació, la farà pública.

No hay comentarios:

Publicar un comentario