jueves, 17 de septiembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, NIT PAELLES / CASTELL DE FOCS DIUMENGE

Tavernes donarà 3.240 euros dels tiquets de les paelles a una ONG local

L’Ajuntament de Tavernes ha recaptat 3.240 euros en els tiquets de les paelles que es destinen a la ONG local, Solidaritat amb el Tercer Món.

 L’Ajuntament de Tavernes ha venut un total de 540 tiquets per a la nit de les paelles que es celebra divendres dins de la programació de les festes del poble. Estos diners els aporten els veïns del municipi amb l’adquisició dels tiquets que costen sis euros cada un.

L’Ajuntament, per altra part, farà el repartiment dels productes necessaris per a cuinar les paelles des de les 7 de la vesprada fins a les 9 de la nit. S’espera que més de 5000 vallers acudiran al sopar en la zona del Vergeret, ja que cada tiquet és per a una paella de 10 persones.

El canvi de dia i de lloc de l’acte ha sigut una de les principals novetats d’enguany en les festes, ja que abans es feia en la zona dels Sequers el dijous.
La vetllada, a més, estarà amenitzada per l’orquestra Titànic.


Resultado de imagen de castillo fuegos artificialesLa Regidoria de Cultura i Festes vol informar d'un canvi en l'horari del castell de focs d'artifici per al diumenge dia 20, dins dels actes de Festes 2015.

Al final serà a les 00:30 hores i no a la 1:30 hores com s'havia anunciat en la programació. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario