miércoles, 16 de septiembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CONTRACTAT JOVE PER PROGRAMA SALARI JOVE

L’Ajuntament de Tavernes contracta una persona del municipi a través del Programa Salari Jove

L’Ajuntament de Tavernes contracta una persona desocupada del municipi, menor de 30 anys, a través d’una subvenció de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.

El Programa Salari Jove de la Conselleria d’Economia pretén, mitjançant contractes en pràctiques, fomentar l’ocupabilitat de jóvens en obres i serveis d’interés general a través de les corporacions locals.

Així, l’Ajuntament de Tavernes i el Servef han contractat una jove aturada menor de 30 anys, inscrita com a demandant d’ocupació. D’esta manera es posarà en funcionament el Programa Salari Jove, amb el qual s’ajuda un dels col·lectius amb més dificultats per a aconseguir una primera experiència en el mercat laboral.

La persona contractada realitzarà obres i serveis d’interés general que repercutiran en el poble de Tavernes, com per exemple, col·laborar en la programació, organització, dinamització i avaluació de projectes d'intervenció social. El seu àmbit d'actuació seran els serveis socials i a la comunitat.

Este programa s’ha subvencionat amb 11.443 euros, destinats a sufragar els costs salarials de la contractació, inclosa la cotització a la Seguretat Social.

La  contractació tindrà una durada de sis mesos i 13 dies, i començarà el 18 de setembre. En acabar el contracte, l’Ajuntament estendrà un certificat en què consten les funcions exercides o treballs duts a terme per la jove, a fi d’incrementar la seua experiència i currículum, documentació que facilitarà el seu accés a futurs llocs de treball. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario