jueves, 20 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Municipal, MÚSICA ESTE DISSABTE AL PARC DEL LLAC

Música rock, pop i soul a càrrec de “The Sir Aligator’s Company”, el dissabte 22 a la platja de Tavernes

La companyia del senyor sarvatxo, The Sir Aligator’s Company, un grup de música que s’acosta al rock, pop i soul des de la seua formació clàssica, actua a la platja de Tavernes el dissabte a les 23:45 hores, en el Parc del Llac de la Goleta.

El grup de música “The Sir Aligator’s Company” arriben a la platja de Tavernes este dissabte. Els trombons i les tubes d’estos músics canviaren completament el seu rol tradicional quan adaptaren temes de Mickael Jackson, Tom Jones, Henri Mancini, Nino Bravo, Freddie Mercury, Joe Cocker, Elton John, Nino Rota, Frank Sinatra, James Brown, Stevie Wonder, The Mamas & The Papas, Lester Bowie, etc.

Des de 1995 experimenten noves formes d’aplegar a altres públics que mai havien sentit els trombons i les tubes. Han participat en el Festival de Música Contemporània d’Alacant en 1998, al “Conciertos de la 2” (RTVE), el Congrés 2001 de la UER a Madrid, el VI Festival de Jazz d’Ezcaray, nombroses gires per València, Galícia, Castella-La Manxa, Castella-Lleó, País Basc i Comunitat de Madrid, programes de televisió, nombrosos conservatoris espanyols, cursos internacionals de música com el de Riva de Garda (Itàlia), clubs de jazz, concerts pedagògics per a xiquets...

En 1998 gravaren el seu primer disc “En directo”. Després en 2005, arribà el segon disc, gravat en estudi, “Algo Hay”, que és una altra recopilació de temes. Alguns, són temes propis del grup, i altres, versions ben particulars de cançons que han emocionat els seus components.

Ara, després de quinze anys de bones experiències acaben de gravar, en directe, el tercer disc, “Es mejor dejarlo como está”. Mentrimentres, segueixen treballant per a donar a conéixer què es pot fer amb estos instruments, bona cosa d’imaginació i més ganes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario