jueves, 20 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, XERRADES RAS

L’Ajuntament de Tavernes enceta unes xerrades amb els ciutadans per poder solucionar les demandes i les reclamacions dels veïns del poble

Les regidories de Serveis Públics i la de Participació Ciutadana inicien una sèrie de xerrades-col·loquis de barri amb el nom de “RAS: Rebem, Atenem, Solucionem”.

L’Ajuntament de Tavernes, amb el compliment d’un dels seus pilars bàsics que és la Participació Ciutadana, comença un cicle de xerrades amb els veïns del poble.

La primera d’aquestes reunions es farà el 27 d’agost a les  a les 13:00 hores al Saló de Plens, i s’intentarà solucionar les incidències que hi haja en matèria de “Fems i deixalles”. Estarà oberta per qualsevol veí de Tavernes que tinga interés en el tema.

Es pretén que aquest servei es realitze en funció de la demanda i els possibles suggeriments i reclamacions de la gent. Les regidories de Serveis Públics i la de Participació Ciutadana asseguren que “es tracta de mantindre un contacte amb el poble i conéixer les seues opinions en diversos temes que ens afecten a tots, així com donar possibles alternatives per millorar. A més, som conscients que de no ser per la col·laboració ciutadana, hi hauria assumptes que l’Ajuntament no en tindria constància”.

En quan a este servei de consulta dels ciutadans al Govern municipal, cal assenyalar que ja fa més de dos anys l’Ajuntament va implantar el servei “Línia Verda” amb bona acollida per part dels vallers a través de www.liniaverdatavernes.org. L’aplicació es pot usar a través de l’Smartphone o tauleta en descarregar-la gratuïtament de la Play Store o APP Store i s’utilitza fàcilment. El servei ofereix una major agilitat als ciutadans i empreses per comunicar les incidències en el mobiliari urbà i, per tant, una resolució més ràpida.

D’aquesta manera, l’Ajuntament també pot recollir les queixes i consells del veïnat i tractar-los en les següents reunions del “RAS” que es celebren.

No hay comentarios:

Publicar un comentario