martes, 18 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, ÚLTIMA SESSIÓ CINE A LA PLATJA

L’Ajuntament de Tavernes tanca, per enguany, el Cine a la platja amb una última sessió el dimecres 19 d’agost

La Diputació de València, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, organitza el cine d’estiu “València, Terra i Mar” que va començar a l’agost del 2012.

Este dimecres, 19 d’agost, conclou el Cine a la platja de Tavernes amb la pel·lícula “Las Aventuras de Peabody y Sherman”.

El cine d’estiu “València, Terra i Mar” s’ha realitzat en les 18 platges de la província de València per a reforçar l’oferta d’oci en els municipis valencians i aportar un valor afegit a estes destinacions turístiques.

Durant els mesos de juliol i agost s’han projectat pel·lícules a les platges de Tavernes de la Valldigna, Cullera, Gandia, Xeraco i Oliva, entre moltes altres.

La cartellera ha inclós títols com “Futbolín”, que es va poder vore en la nostra platja el 15 de juliol. Es tracta d’una iniciativa turística dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, on es projecten les pel·lícules a l’aire lliure, en una pantalla inflable de 90m.

Els espectadors poden portar les seues cadires o tovalloles per a asseure’s a l’arena i vore la pel·lícula. La sessió d’este dimecres serà a les 22:00 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario