jueves, 27 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, TALLER MILLORA EMPLEABILITAT JOVES

El taller per millorar l’empleabilitat ajuda a joves vallers en la recerca de treball fora d’Espanya

L’Ajuntament de Tavernes en col.laboració amb la Diputació de València va encetar el dia 5 d’agost un taller d’empleabilitat dels joves vallers per tal d’ajudar-los en la seua recerca.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb l’objectiu d’oferir informació, assessorament i orientació en la recerca d'ocupació, ha realitzat un curs de formació per a joves de Tavernes que va finalitzar ahir dimecres.

L’experiència en estos últims anys ha mostrat que hi ha una demanda creixent d'informació sobre les oportunitats de formació i ocupació a Europa. Per això, des de l'Àrea de Joventut i l'Àrea de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s’ha plantejat el projecte “Treballar, formar-se i emprendre a Europa”. Aquest ha permés als jóvens vallers tindre al seu abast un instrument d'orientació perquè esta mobilitat es produïsca en les millors condicions.

El taller ha consistit en 4 sessions, cada dimecres del mes d’agost, on han participat Joan Carles Cambrils, Pere Cremades i Pau Pérez, professors de la Universitat Politècnica de València i experts en matèria de coneixement personal, noves tecnologies i recerca de treball a través de xarxes socials com  Eures i Europass.

La valoració dels 17 assistents a les classes ha sigut molt positiva ja que han aprés tècniques per a saber presentar-se de cara a possibles entrevistes de treball, conéixer com recercar un lloc de treball a través de les xarxes socials, iniciaciar-se al currículum Europeu, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario