lunes, 3 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, TALLER EMPLEABILITAT JOVES

L’Ajuntament de Tavernes crea un nou taller per millorar l’empleabilitat dels joves

L’Ajuntament de Tavernes en col.laboració amb la Diputació de València enceta un taller d’empleabilitat dels joves vallers per tal d’ajudar-los en la seua recerca de treball.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, perseguint els seus objectius de desenvolupar i consolidar servicis que oferisquen informació, assessorament i orientació en els processos de formació i cerca d'ocupació, considera necessari oferir el suport oportú i les ferramentes adequades per a la consecució d'estos fins.
Resultado de imagen de ocupacio
L’experiència en estos últims anys ha mostrat que hi ha una demanda creixent d'informació sobre les oportunitats de formació i ocupació a Europa. L'accés a una informació actualitzada és la ferramenta principal per a fer efectives eixes oportunitats i convertir-les en realitat.

Per tot això, des de l'Àrea de Joventut i l'Àrea de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es planteja el projecte “Treballar, formar-se i emprendre a Europa”, que permetrà al jóvens vallers tindre al seu abast un instrument d'orientació, així com la informació que necessiten perquè esta mobilitat es produïsca en les millors condicions.

Dins d’este projecte es troba este nou taller d’empleabilitat, pel qual la Diputació de València ha subvencionat amb 2.288,72 euros, a més dels recursos propis que també destina l’Ajuntament per a dur a cap este projecte.

El taller comença el dimecres dia 5 i finalitza el dia 25. Tindrà una durada de 4 dies, és a dir, es farà cada dimecres del mes d’agost, en un horari de 10 a 12 hores.

Dins les activitats que s’han organitzat es troben les d’apredre a coneixer-se i a saber presentar-se, la recerca d’un lloc de treball a través de les xarxes socials, nous jaciments de feina, iniciació al currículum Europeu, etc.

Amb la posada en funcionament d'este projecte, les dues regidories implicades no solament pretenen buscar faena per a joves, sinó aconseguir una formació bàsica i un desenvolupament personal i social.

Les inscripcions són gratuïtes, sols hi haurà que dur ordinador amb connexió a internet via WIFI per tal de fer els tallers. Per a qualsevol consulta la poden fer al correu b009@tavernes.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario