viernes, 7 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, SANT LLORENÇ

Tavernes celebrarà Sant Llorenç, com cada 10 d’agost

Els veïns de Tavernes, un any més, acudiran fins a l’ermita de Sant Llorenç, en el Racó de Joana, per a homenatjar el sant.

Com cada any, els veïns de Tavernes podran acudir a la missa de les 11:00 que es celebra en honor al sant en l’ermita. A més de la missa i la benedicció del terme, el paratge acollirà el tradicional porrat, on centenars de persones acudeixen ja de vesprada a partir de les 18:00 hores. L’Ajuntament de Tavernes facilitarà un autobús gratuït per a tots els que vullguen pujar a l’ermita.

A partir de les 20:00 actuarà el cantautor Quim Sanç, que combina sons i ritmes tant de la música tradicional valenciana com de la popular en general, amb lletres compromeses amb la llengua i la cultura. Assumeix una certa personalitat que, sumada a l’acompanyament musical, no deixa indiferent el públic. Este concert s’emmarca dins el Festival Sete Sóis Sete Luas, que continuarà de l’11 al 15 amb més música.

El dia 11, des de Portugal, ve a actuar Pé Na Terra, el 12 Eugenio Bennato i Tenores di Neoneli, ambdós d’Itàlia, el 13 Vibra-sóis, que harmonitza en el mateix espectacle fado, morna, tradició occitana, valenciana i toscana. El dia 14, un artista nominat als Grammy Awards en 2009, Manecas Costa, i el 15 es tancarà el festival amb el grup de balls populars La Vall de Tavernes.

També dilluns comença el cicle de tallers de cuina de l'Alentejo, programat entre el 10 i el 12 d'agost, amb la finalitat de donar a conèixer les especialitats culinàries del centre-sud de Portugal. Les professores seran les cuineres de Ponte de Sôr Cecilia Almedia i Maria Neves i el xef de Tavernes de Valldigna Víctor Basset. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario