viernes, 28 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, REUNIONS VEÏNALS

L’Ajuntament de Tavernes inicià ahir la primera de les reunions veïnals “RAS” sobre Fem i deixalles

Les regidories de Serveis Públics i la de Participació Ciutadana encetaren ahir una xerrada-col•loqui de barri amb el nom de “RAS: Rebem, Atenem, Solucionem” sobre un dels temes que preocupa als veïns, els horaris en la recollida del fem.

Al voltant d’uns 20 veïns de Tavernes interessats amb el tema van poder exposar als regidors assistents, entre ells, Josep Llàcer, Llum Sansaloni i Enrique Chofre, les seues preocupacions i suggerències.

Una de les propostes més importants de les diverses que varen fer els presents als regidors és que es revisen els horaris de recollida de fem orgànic i de recollida selectiva per tal que no es concentren tots per la nit i molesten el menys possible als ciutadans que descansen. La reubicació dels contenidors, sobretot a la platja, i el soroll dels camions en estiu, quan estan les finestres obertes per combatre la calor, van ser altres dels temes a tractar.
Els regidors van escoltar cadascun dels veïns i es comprometeren a estudiar les possibles solucions, així com també els treballadors dels servei de recollida que assistiren, que prengueren bona nota de les opinions de la gent. La reunió es va celebrar al Saló de Plens, on es reuniren ciutadans que havien formalitzat queixes al consistori de manera electrònica, a través del servei  de “Línia Verda” i, també, per registre.

Des del Govern es pretén que estes reunions siguen “una manera de fer arribar la informació a l’Ajuntament per part dels ciutadans. Així, es tracta de mantindre un contacte amb el poble i conéixer les seues opinions en diversos temes que de no ser per la participació ciutadana l’Ajuntament no tindria constància”.

Els següents col·loquis es realitzaran en funció de la demanda i els possibles suggeriments i reclamacions de la gent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario