miércoles, 12 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CURSOS ESCOLA ADULTS BOLOMOR

L’Ajuntament de Tavernes ofereix els nous cursos per al curs 2015-2016 de l’Escola d’Adults Bolomor

L’Escola d’Adults Bolomor de l’Ajuntament de Tavernes obrirà el període de matriculació el 9 de setembre per a totes les persones empadronades al poble.

L’Ajuntament de Tavernes, un any més, aposta per una oferta educativa per a les persones adultes a través de l’Escola d’Adults Bolomor, que és de caràcter municipal.

Entre els cursos que s’ofereixen hi ha el primer cicle d’alfabetització i educació bàsica, els de valencià de la Junta Qualificadora, el d’anglés en distints nivells, la preparació per a les proves d’accés (tant al cicle formatiu de grau superior com d’accés a la universitat per a majors de 25 anys) i la preparació per a la prova lliure del graduat de secundària.

Estos són els cursos municipals; a banda, també hi ha els cursos de l’Associació.

Per als alumnes no empadronats a Tavernes s’obrirà la matrícula dels cursos municipals a partir del divendres 11 de setembre, sempre que hi queden places.

L’horari de matrícula serà de 10 a 14 hores a la Casa de la Cultura, des del dia 9 fins al 25 de setembre. A partir del 28 de setembre, l’horari de matrícula serà de 18:30 a 19 hores al col·legi Alfàndec.

Més informació a partir de setembre en el Departament d’Educació situat en la Casa de la Cultura.


No hay comentarios:

Publicar un comentario