lunes, 31 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CONTRACTACIONS

L’ajuntament de Tavernes contracta 29 persones per a netejar el límit urbà, el mur i el canal de defensa

L’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal, contracta 29 treballadors aturats del sector agrícola dins del “Programa de foment d’ocupació agrària” per a netejar el límit urbà, el mur i el canal de defensa.
  
L’Ajuntament de Tavernes comença el projecte denominat “Neteja del límit urbà, mur i canal de defensa” demà 1 de setembre, amb la subvenció de 35.749’17 rebuda del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials.

Esta obra és la quarta fase (d’una durada d’un mes) del Projecte denominat “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2015” que s’ha executat en 4 fases diferents: una primera, la Neteja del riu Vaca, Barranc de Malet i Barranc del Massalari; una segona, denominada Neteja del Llac de la Goleta i els Ullals; i una tercera, on es va actuar en camins i àrees recreatives.

En total s’han contractat 116 persones per a realitzar les quatre obres de neteja. El SERVEF va enviar cartes a totes les persones de Tavernes de la Valldigna que complien els requisits, no obstant, és possible que hi haguera persones que no reberen dita comunicació. És per això, que des de l’Agència de Desenvolupament Local es va informar a totes aquelles persones interessades, que acomplien amb els requisits de l’oferta de treball, que es presentaren a l’Agència de Desenvolupament Local de Tavernes de la Valldigna per acreditar-ho i gestionar la seua inclusió en les llistes definitives per tal de poder ser baremats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario