viernes, 21 de agosto de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CAMPANYA CONSCIENCIACIÓ POLICIA LOCAL

La Policia Local de Tavernes ha realitzat una campanya d’alcohol i drogues per tractar de conscienciar els conductors

La Policia Local de Tavernes es va adherir a la campanya de vigilància i control d'alcohol i drogues del 10 al 16 d'agost, assenyalada per la prefectura de trànsit de valència.

Davant els convenis signats per l'Ajuntament i la Direcció General de Trànsit, la Policia Local de Tavernes s'adhereix a totes les campanyes de control assenyalades per la prefectura de trànsit de valència (alcoholèmia, sistemes de retenció, busos escolars, furgonetes, motocicletes...).

Així, del 10 al 16 d’agost s’han realitzat diversos controls per la ciutat i la platja durant els tres torns de servici (matí, vesprada i nit).
Es van controlar un total de 140 vehicles, i tan sols va donar positiu un conductor al que se li va realitzar la pertinent denúncia per conduir baix els efectes de l'alcohol per superar les taxes permeses. No es va confeccionar cap atestat per delicte contra la seguretat del trànsit.

Es tracta de conscienciar als conductors de la perillositat que suposa conduir baix els efectes de l'alcohol. Els resultats constaten que cada vegada més els usuaris de vehicles decideixen no ingerir begudes alcohòliques quan han que conduir.

L’operatiu ha actuat sempre amb un caràcter preventiu, sense obviar intervencions, algunes de les quals acaben amb diligències per alcoholèmia positiva en el conductor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario