miércoles, 5 de agosto de 2015

Gabinet de Premsa Ajuntament, INVERSIÓ EN EMBORNALS

L’Ajuntament de Tavernes inverteix 10.000 euros en la construcció de nous embornals per a evitar embassaments d’aigua de pluja

L’Ajuntament de Tavernes, dins de les actuacions previstes per a combatre les pluges de final de l'estiu, ha començat ja les obres en carrers que necessiten embornals.

Enguany, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha elaborat una relació de carrers que es veuen afectats pels entollaments d'aigua de pluja. A fi de reduir-los, s'han previst les actuacions necessàries per a eliminar el problema, amb una inversió de 10.000 €. Enguany s’hi ha pogut destinar eixa partida que en els dos anys anteriors no s’havia aconseguit.

Les obres van començar el dia 22 de juliol, després que l’empresa presentara la corresponent obertura de centre de treball davant la conselleria corresponent. L’empresa encarregada de les actuacions és l’empresa local Grau Pascual SA.

Els carrers on s’actuarà en 2015 són Salmerón, La Barca, Joaquim Verdú amb carrer Alfàndec, passeig Colon a l’altura del carrer Rei En Jaume, entre altres, i el carrer Vergeret, on s’estan fent hui les obres.

L’Ajuntament té pendents altres embornals per a futures inversions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario