miércoles, 12 de agosto de 2015

DISCREPE I AMB ARGUMENTS

" ... el ressultat és el que és i s'ha d'assumir, ara no val parlar de percentatges de participació i històries, qui no ha votat o ha votat sense saber que estava votant és perquè no ha posat el mínim d' interés ...".


Son les paraules que llisc d'un company de partit sobre el paupèrrim ressultat de la consulta que s'ha fet als nostres militants sobre les condicions per a pactar amb altres forces de cara a les generals de'este any.

I dic paupèrrim perquè tan sols un 26,26 % dels possibles votants ho han fet, i a més d'ells un 33'29 % han dit NO, no sabem pel preguntat amb certesa a qué, si volen altres condicions i en este cas si més o menys "fortes" i quines, o inclús ho podríem interpretar com un no anar amb coalició amb ningú.

I dic que no ho compartisc company, perquè jo soc ú dels que no han participat, i com jo estic segur que la totalitat dels meus companys de consell local, i hem som unes quantes decenes, i entre ells un Alcalde i Diputat Autonòmic, i si no ho he fet es perquè no sen's donava la primera opció que pense/m deuría haver-se plantetjat i que deuría ser si volem un pacte amb algú o per contra pensem deguem anar sòls, i en el cas afirmatiu si volem un pacte amb forces valencianistes o amb qualsevol, i sols a partir d'este darrer SI plantetejar amb quines condicions.

I a més no ens ha agradat una consulta no convocada per qui cal que es el Consell Nacional i no tal sols la quarta part del Executiu.

Per tant sí tenim interés company, però interés en que es facen les coses com creguem cal fer-se i per tant no hem participt i a conciència en ella per a mostrar el nostre rebuig a la mateixa.

I estic segur que com jo la grandíssima majoría dels que no han participat.

Però bé, és una altra modesta, com la teua, opinió, però espere que junt a tantes altres expressades de distintes formes es tinga en compter abans donar ni un pas més : Que siga el Consell Nacional qui propose i regule una consulta com creguem cal fer-se i amb les preguntes que cal, i sobre tot donant totes les opcions com assenyale, perquè no, no val este ressultat viciat al meu pareixer des del principi pel dit : Esperem com sempre i pel bé de la coalició regne eixe trellat tant valencià que fins ara ens ha caracteritzat als que estem "compromesos" amb esta terra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario