lunes, 17 de agosto de 2015

DE MENTIRES I VERITATS A MITJES

La única playa de la Safor sin socorristas está en Tavernes Las  Provincias, 12 d'Agost

Llegía fa uns dies este titolar tan cridaner ( hi han més en la costa valenciana per cert, com per exemple i com sabeu des de Tavernes al Brosquil entre altres) que ens dia que Tavernes compta amb l'únic troç de costa saforenca sense vigilància socorrista. 

Però no aclaría que es un troç, el de Pa Dur fins a Xeraco, que MAI ha comptat amb vigilància per les seues característiques.

I a partir d'ahí crítiques de lectors del face en dit mitjà fins que ahir ja no em vaig poder aguantar i vaig explicar les circunstàncies de la zona, les quals no cal vos explique als de Tavernes i als que conegueu la zona.   

Resultado de imagen de playa de tavernes
Una imatge de la zona
I estes son per als no sou de Tavernes ni conegueu la zona però em seguiu en facebook,  que es un troç de litoral al que sols s'accedix per camins rurals i per tant per la gent que coneguem la zona, i pels que per allí viuen en xalets FORA DE ZONA URBANITZADA com es ésta. 

I que si precíssament i com diu Las Provincias es zona en que es fa wind-surf es perquè no es ussada més que per uns pocs, amb la tranquilitat que li dona als que practiquen dit esport. Els quals a més, acostumats a navegar per zones deshabitades principament i per mar a dins i ben preparats per a cassos de caigudes o altres.

I a que vé este articulet de marres ? Per a mi es ú més dels que este periòdic està fent contra tot allò que òl a Compromís, i l'Ajuntament de Tavernes està governat per este partit i per majoría absoluta aplastant. 

Ja em dona que pensar si han contractat de nou a la María Consuelo Reyna, la qual va arrivar en tal d'atacar "al enemic" a criticar que contractaren a una embarassada veina nostra valencianista per a dirigir un Parc Natural en plena campanya contra el aleshores seu partit, Unió Valenciana, el qual estava sent poc a poc fagocitada pel PP com sabeu i ambb l'ajuda entre altres d'esta "senyora".  

Així que ja sabeu de que va la pel.licula, vorem quines altres ens esperen. 

P.D: Per cert, perquè no diuen que comptem amb dos banderes blaves, gràcies a l'esforç constant fet per l'Ajuntament ? A no, això no interessa ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario