martes, 18 de agosto de 2015

Càrites Tavernes, CAMPANYA DELS QUILOS

Un any més Càritas Interparroquial de Tavernes tanca amb un gran èxit, la CAMPANYA DELS QUILOS a la platja de Tavernes, realitzada durant els dies 15  i 16 d’agost.
Càritas Interparroquial Tavernes, per vuitè any consecutiu  realitza està campanya estiuenca a la capella de la platja de Tavernes. L’objectiu d’aquesta és, aprofitant l’augment de la població durant  les vacances estiuenques, recaptar aliments i suport econòmic per abastir  l’Economat , així com per a portar endavant la resta de projectes Interparroquials: Rober, alfabetització, reforç escolar, escola de pares i mares, assessorament jurídic.....  i com no el recolzament econòmic de totes aquelles famílies usuàries de Càritas i a les que s’atén ajudant-los en el pagament de rebuts de llum, aigua, lloguer de vivendes, etc.
Es realment satisfactori per a Càritas els resultats aconseguits durant aquest cap de setmana: 183  quilos en aliments i productes d’higiene i neteja, i 3.103 euros, amb els quals poder anar donant eixida a totes les necessitats més rellevants. Aquestes quantitats testimonien, una vegada més, la solidaritat de tots els habitants de la Valldigna així com de tota la gent que ens visita.
Des de Càritas volem agrair a tots els veïns i veïnes per la seua participació desinteressada,  als mitjans de comunicació pel suport donat per a tal de difondre-la, a l’Ajuntament de Tavernes pel seu recolzament i com no a totes aquelles entitats, agrupaments, associacions  i col·lectius que sempre ens donen suport.
El nostre objectiu fonamental és ajudar a aquells que més ho necessiten i la nostra acció va encaminada a presentar un sentit de l’ajuda i suport basat a més de amb paraules amb fets. Per tal d’aconseguir la construcció d’un món més just i solidari partim d’una  conscienciació que faça possible un nou ordre social, buscant alternatives econòmiques divergents de l’economia estàtica actual i potenciadores d’un desenvolupament econòmic més sostenible i  sustentable que permeta canviar aquesta societat consumista  i aconseguir una igualtat social i laboral de tots aquells que hui són els més febles.
Gràcies, moltes gràcies a tots !

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario