viernes, 14 de agosto de 2015

Càrites , CAMPANYA DELS QUILOS

VIII CAMPANYA DELS QUILOS 2.015
Un any més des de  Càritas organitzem  LA CAMPANYA DELS QUILOS a la platja de Tavernes. En moments com els que estem passant, en els que són encara prou les famílies que estan sofrint les conseqüències de la crisi, necessitem el vostre recolzament per continuar atenent les quasi 300 famílies usuàries dels nostres serveis, d’elles unes 260 són ateses en el més bàsic: alimentació, repartint més de 60.000 quilos al llarg de 2.014 . Aquest  fet fa que des de  Càritas i mitjançant els equips d’animació parroquials no ens aturem dia rere dia d’anar obrint nous camins i preparant accions que ens permeten no sols conscienciar socialment si no a mes recaptar aliments i suport econòmic per dur endavant la nostra tasca.
Resultado de imagen de carites tavernesNo ens podem permetre viure en una societat en la que, com tantes vegades ha denunciat el Papa Francesc, preval la indiferència. L’oblit de Déu i dels nostres germans pren dimensions tan profundes que hem de prendre mesures que ens impulsen a la comunió fraterna i buscar una societat de servei a tots aquells que més ens necessiten , començant per un sentit de responsabilitat i compromís personal de cadascú de nosaltres 
Què fem amb els nostres germans? És la qüestió que ens planteja Càritas. Des de Càritas de Tavernes mitjançant l’Economat  i el Rober busquem donar resposta al més bàsic, però mitjançant altres projectes intentem atendre, orientar i formar a aquells germans que més ens necessiten. Projectes de formació laboral, d’orientació familiar, de reforç escolar  que els permeta superar les causes estructurals de la pobresa i la desigualtat.
Càritas Interparroquial vos proposa  participar en la CAMPANYA DELS QUILOS 2.015 que tindrà lloc els dies 15 i 16 d’agost a la platja, aportant els vostres aliments i donacions a la CAPELLA DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA ,  durant l’horari de misses
Des de Càritas Interparroquial manifestem el nostre agraïment per com Tavernes i els veïns que ens visiten durant les seues vacances es bolquen  en totes les activitats que realitzem i sobretot  agraïm la resposta de tots els que malgrat trobar-se ressentits  amb la actual crisi, manifesten amb la seua resposta eixe recolzament generós als més necessitats. Agraïm a totes aquelles entitats, grups  i col·lectius que  ens donen suport  i agraïm, com sempre,  l’acció desinteressada dels mitjans de comunicació i el recolzament que l’Ajuntament ens ofereix. 
             Moltes Gràcies! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario