miércoles, 5 de agosto de 2015

CARA DURA

La del Ministre Soria, per no dir-li algo més fort. 

I es que despús-ahir ja vaig parlar d'ell, però no m'he pogut resistir a tornar a parlar de les seues infames manifestacions que ahir vaig escoltar en les noticies. 

Resultado de imagen de jose manuel soria caricaturaPerquè este senyor va, amolla i es queda tan panxo que si la llum puja es perquè la climatología no acompanya, donat que ni fa aire per a moure els aerogeneradors, ni plou per a produir energía hidrològicament. 

I clar, el bon senyor no parla de la producció fotovoltaica, de la que ens ve d'algo que sí tenim i de sobra, i més estos dies com es la llum solar. 

I no parla d'ella perquè com tots sabeu no sols no està afavorint-la este govern cada dia menys "popular" si no que per contra està gravant-la amb uns impostos que dificulten que siga rendible instalar un equip de producció, passant de 15 a 30 anys el periode en que es calcula com d'amortització, segons lo darrer acordat esta mateixa setmana passada.

I damunt amb no sols l'opossició de tota la resta de forces polítiques espanyoles, si no a més amb la crítica i inclús la burla de mitjans extranjers i alguns d'ells de molt de prestigi.

I el en vaig indignar més encara quant a continuació d'esta noticia escolte altra que ens parla del mateix tema en els Estats Units i de que Obama està per la llavor de potenciar-la fins el punt de que el govern nord-americà regala plaques solars als més pobres per a que no tinguen la càrrega de la llum : Es a dir, igualet igualet que ací ...

Així que ja sabeu perquè he vollgut tornar a parlar del tema, per a denunciar la hipocresia per no dir-li també rés més gros d'este senyor i de tot el govern que el recolza, incluit el seu President. .

1 comentario:

  1. ¿Qué hay de cierto en la noticia que está circulando por las redes? Me han contado que el ministro va a poner remedio al uso fraudulento del sol. Las empresas eléctricas han financiado la compra de DRONES para sobrevolar toda la nación y poder pillar "in fraganti" a los sinvergüenzas que están tendiendo la ropa al sol en las terrazas y así no consumir electricidad en las secadoras.
    "Y esto no puede ser. Nos dejamos la piel y el bolsillo para darles servicio y así nos lo agradecen". Cita textual del comunicado emitido por el consorcio eléctrico.
    "Estamos estudiando proponer una tasa a quién no presente una factura mensual por individuo de la compra de crema solar (producto que estudiamos comercializar). No es admisible el uso indiscriminado de los rayos solares cuando hay tantas empresas que proporcionan rayos UVA por un módico precio y a las cuales suministramos con gran esfuerzo y perdidas por nuestra parte". Otra cita del comunicado.
    Por favor, a ver si puedes seguir informando de que hay de cierto en este tema.

    ResponderEliminar