martes, 28 de julio de 2015

PARLEM DE L' IBOGA

Ara que ja ha acabat pense es l'hora, i no abans.

I a més vaig a parlar com a un veí que viu al mateix costadet del recinte, a escassos metres de les tendes de campanya i per tant puc dir el que he vist i oit.

He oit com tots música bona, de qualitat, vullc destacar als de la percussió que obríen tots els dies les actuacions a les 7, però arreplegue el que m'han dit veins i administrats de la zona, que en tinc uns quants centenars : Si es llimitara l'horari fins les dos/tres màxim el dijous i les quatre el divendres, com les falles, i el dissabte barra lliure sería ideal i tots més contents.  

I que he vist ? Gent de tota classe, des de rastres a pijos, exàctament "niñas bien", amb un comportament salvo execepcions excel.lent : Es normal que amb tants mils de persones tingam algun/a "cabra loca", algun/a "destapista", algún/a incivilitzat pixant pels carrers o llavant-se "les parts" en els llava-peus, etc. però han segut la deshonrosa excepció.

De fet, si vegeu la famosa foto que corre per les rets de cinq xiques hi han dos nues, dos amb les dos peces del biquini, i altra fent top-les : Es a dir, de tot com de tot hem tingut amb tanta gent.

I he vist en general una platja viva, una platja jove front a eixa platja morta que solem tindre i a cada vegada més per desgràcia en Juliol. 

I he vist els bars i cafeteríes, les tendes, els comerços en general a tope de gent, amb un comportament excel.lent segons en diuen els comerciants de La Goleta, contents no lo següent i no sols per vendre, doncs temíen que l'allau de gent molestara als seus clients habituals i no ha segut així, tots han conviscut en armonía i pau em diuen, uns darrere altres i tots servits.  

Excepcions ? Torne a dir segur, amb tanta i tanta classe de gent sería extrany que no.

Em diuen que si s'han trencat llunes de cotxes i demés : Pel que em diu la Policia Local pel mètode en serie han segut eixos que sempre aprofiten per a fer mal on van, siga una manifestació pacífica, siga un event musical, i per a furtar aprofitant l'anonimat que els dona la massa. 

I per a acabar una xicoteta anècdota : Enfront de ma casa dos parelletes de vora Alcoi, supereducats, currants que se'n anaren el diumenge de bon matí doncs treballava eixe mateix dia una de les xicones, i que demanaren si es podíen dutxar en les dutxes de la nostra piscina comunitaria, doncs els que veníen sols per a un dia no teníen eixe dret en el recinte del Iboga, algo a rectificar, diguent-los la conserge que no podíen al no ser propietaris o convidats d'estos, i invitant-los la meua dona amb els meus passes a que ho feren i a més nadaren, no volíen de cap forma per no abusar.

Piscina que per cert els agorers de sempre demanaren al Administrador portegira amb "segurates" per a que no la assaltaren les onades de vàndals que s'esperaven : Cap incident, ningú ha intentat entrar i no hi havía al final cap guarda.  

Doncs bé, ens contaren que no havíen vingut mai a esta platja, que no la coneixien, sols la de Gandia i les de La Marina que es queden més prop, però que tornaríen perquè primer es pot aparcar, i segon es pot ficar la sombrilla a l'hora que vullgues, sempre quedava ample en la sorra de la platja anares a l'hora que anares, algo que en Gandia, Denia o Xàbia em dien no es així, al igual que poder dinar o fer-te algo en un local senes tindre que fer hores de cola i a més a preus equitatius.

Així que prengam bona nota d'açò i per a mi que vinguen més Ibogues, rectificant lo roin i potenciant lo bó, com es poder oferir esta platja a milers de persones vingudes de totes parts per a que tornen altres ocassions, la promoció turística ha segut gran. 

I si a més pot ser Primavera o La Tardor a més de l'estiu ... ja l'hòstia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario