jueves, 9 de julio de 2015

Nota premsa SIUM, CONCERT BANDA BENIRREDRÀ

La Banda de Benirredrà ofereix un concert, aquest diumenge, a l'auditori de la SIUM de Tavernes

L'auditori de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes de la Valldigna serà escenari, aquest diumenge, 12 de juliol, a partir de les 20:00 hores, d'un concert extraordinari a càrrec de la Banda de la Societat Musical de Benirredrà en el què s'interpretaran les composicions amb les quals aquesta entitat participarà en la Tercera Secció de la 129 edició del CIBMCV (Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València), el dijous, 16 de juliol, al Palau de la Música de la capital valenciana.


El concert, sota la direcció del titular José Vercher Blasco, constarà d'una sola part i començarà amb la interpretació del pas-doble “Las Arenas” de Manuel Morales. Tot seguit serà el torn de “Blue Outer Space” de Satoshi Yagisawa, obra obligada per a les bandes de la Tercera Secció i conclourà amb la interpretació de l'obra de lliure elecció “Polifemo” d'Andrés Valero-Castells que, coincidentment, és autor de l'obra obligada per a les bandes participants en la Secció d'Honor d'aquest any.

La Banda de Benirredrà, que és la primera vegada que concorre a aquest esdeveniment d'enorme prestigi internacional, es mesurarà a entitats musicals com l'Associació Musical Alcañizana d'Alcanyís (Terol); Corps Philarmonique de Châtillon d'Aosta (Itàlia); Agrupació Musical “La Nova” de Banyeres de Mariola (Alacant); Unió Musical “El Xúquer” de Sumacàrcer (València) i l'Associació Musico-Cultural “Ntra. Sra. de la Paz” de Marmolejo (Jaén). Com a banda convidada participarà la WOZ-Wind Orchestra de Saragossa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario