jueves, 2 de julio de 2015

Nota de premsa SIUM, TROBADA BANDETES 2015

Tavernes acull aquest dissabte la Cinquena Trobada de Bandes Infantils “Bandetes 2015”

La Banda Infantil de l'Escola de Música “Mestre Arnau” de la SIUM de Tavernes de la Valldigna celebra aquest dissabte, 4 de juliol, la Cinquena Edició de la Trobada de Bandes Infantils “Bandetes 2015”. En aquesta edició participaran com convidades la Banda Jove de l'Agrupació Musical d'Agullent (Vall d’Albaida), dirigida per José Antonio Casanova Insa; la Banda Juvenil de la UAM Sant Francesc de Borja de Gandia, que dirigeix Xavi Cabrera Aparisi i l'amfitriona dirigida pel seu professor titular Juan Francisco Torres Franco.

A les 10:30 hores està prevista la recepció de les bandes participants en l'Avinguda de la Marina de la platja vallera des d'on es durà a terme una cercavila, després del qual es dirigiran a Simat per visitar el Monestir de Santa Maria de la Valldigna. Després, els 170 músics participants gaudiran d'un bany en la piscina municipal de Tavernes i posteriorment seran convidats, junt als acompanyants, a un menjar al pavelló d'usos múltiples. Al final d'aquesta, els petits músics participaran en diversos jocs d'animació amb pallassos inclosos. A les 19:30 hores tornaran a realitzar una cercavila a la platja de Tavernes fins a arribar al Cinema Olimpo on es procedirà a l'audició dels diferents concerts preparats per cada banda participant. 
1 comentario:

  1. Juanjo Sala. Juanjo Tradicions.3 de julio de 2015, 0:19

    A partir de les 12 de dissabte la nostra empresa d'animació acompanyarà els xiquets de la nostra bandeta a la piscina i després jocs fins l'hora de dinar. Mentres,les altres bandetes gaudiran d'una visita al Monestir de Sta. Maria de la Valldigna a Simat. A les 15h. després de dinar, actuació del Gran Mag Walla i a les 17h. eixida cap a la Platja per preparar-se per al concert. Ja és el 4rt any que col·laborem amb la SIUM i amb molt de gust. Esperem que els protagonistes s'ho tornen a passar igual de bé o millor.

    ResponderEliminar