lunes, 20 de julio de 2015

Nota de premsa de CÀRITES TAVERNES, PROPERES CAMPANYES D'ESTIU

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ  -  ESTIU 2015

Un any més des de Càritas Interparroquial hem programat una sèrie d’ activitats a dur endavant al llarg de l’estiu. Com ja sabeu amb aquestes accions nos sol busquem arreplegar aliments i recaptar ajuda econòmica... la vertadera finalitat és despertar a la nostra societat de la indiferència respecte  els plantejaments culturals i socials del món actual. Amb  situacions que generen tanta marginació i sofriment, necessitem com a éssers humans que hi som sentir-nos afectats per la situació social que pateixen tants i tants germans.
El nostre objectiu  és mantenir viva la consciència crítica i oferir elements d'anàlisi per conèixer les condicions  indignes en què viuen molts éssers humans en la nostra societat. Amb  aquestes campanyes busquem convidar i estimular l’adopció de compromisos concrets dirigits a lluitar contra l'exclusió, despertar cors i difondre el  valor de la solidaritat i del compartir com pilars sobre els quals té que descansar un nou ordre social.
Des de la nostra Càritas Interparroquial  volem convidar-vos a participar en totes aquestes accions de conscienciació social.

IV FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ A LA PLATJA

  • Un any més i a la fira – mostra  de productes agrícoles  de Sant Jaume, estarem venent llibres d’ocasió 
  • Dies 23, 24, 25 i 26 de juliol a l’Avinguda de la Marina
VIII CAMPANYA DELS QUILOS A LA PLATJA

·       Un  any més arreplega d’aliments i productes de neteja per a l’economat Interparroquial
·       Dies 15 i 16 d’agost a les portes de la capella de Santa Maria de la Valldigna i a l’avinguda de la Marina.

Y  Des de Càritas Interparroquial volem agraïm de bestreta les aportacions de tots els ciutadans. L’acció informativa dels mitjans de comunicació social ( premsa i radio) per la difusió de totes les nostres activitats i com no al recolzament  que l’Ajuntament de Tavernes ens ofereix per tal d’organitzar totes estes tasques.


                                                                                                    Moltes gràcies a tots !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario