jueves, 2 de julio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

De la constitució demà del nou consistori amb sols 16 regidors ens parla huí el Levante, on també trobem noticies sobre esports i altres que ens afecten indiréctament com es que els autoussos de línea comarcals ja poden parar en el nou hospital i que éste no tancarà llits per l'estiu, i una de Simat que es que l'alcalde ha canviat el retrato dels reis per un de Joan Fuster en el seu despatx. En Las Provincias trobem noticies sobre la IX encontre nacional de cors Valldigna, que es farà el dissabte en Simat, i de les rebaixes. 

Sobre el tema de Simat dir que ens pareix ganes de crear polémica, quant ú assumix un càrrec ja sap a que s'ha d'atendre i les formalitats amb les que té que complir li agraden o no, i entre elles que Espanya es un regne, el despatx no es sols d'ell si no que es un element d'un edifici públic on té que rebre a ciutadans de tots caires i eixa foto d'un esriptor identificat plènament amb un pensament concret que se'l fique en sa casa.

Sobre la consittució demà del nou consistori amb 16 regidors ja sabeu de que va i rés més que dir perquè ja hem dit i de debò, esperem que el TC fique les cosses al seu lloc, sobre lo dels autobussos no podem llegir en l'edició digital si també es permet ja a la Simatense, esperem que sí, enhorabona a la Coral 15 de Març per l'encontre que ja porta 9 anys en marxa, i sobre l'hospital a vore si poc a poc va arreglant eixes disfuncions pròpies de les presses amb que es va obrir i que per desgràcia hem sofrit en carns pròpies. Això sí, el personal un 10, almenys amb el que hem tractat nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario