lunes, 13 de julio de 2015

Gabinet premsa ajuntament, XI FESTIVAL POP AL CARRER

Tavernes celebra el XI Festival Pop al carrer els dies 17 i 18 de juliol.

El festival és d’entrada lliure i tindrà lloc a la plaça de les Palmeretes de la Goleta.

El festival Pop al carrer arriba a l’onzena edició sota un nou concepte “Desllunat”, idea que va més enllà de les músiques populars contemporànies amb què es va concebre inicialment. L’escenari serà la plaça de les Palmeretes en la platja de la Goleta els dies 17 i 18 amb entrada lliure.

L’edició d’enguany busca la barreja amb disciplines artístiques i les arts en viu, sense deixar de banda la participació d’artistes de tot arreu, trencadors de motlles i amb propostes molt interessants.

El programa del festival comprén actuacions el dia 17 de l’artista sonor Pierre Bastien (França) i sessions de cinema amb “Temps moderns” de Charles Chaplin, en versió original traduïda en directe per l’actor gandià, Ximo Vidal, i la presència d’Andrés Blasco,Truna, artista sonor que musicarà el curtmetratge dadaista “Ballet mécanique” (1924) de Fernand Léger. El cineasta de la Valldigna Santiago Estruch ens mostrarà resums i tràilers de la seua col·lecció de cintes en súper 8.

El dissabte dia 18, a partir de les 7 de la vesprada, s’oferirà l’actuació de CaboSanRoque, del músic Mike Cooper i Llorenç Barber, en “Espléndido Máximo”, creada per al Pop al carrer, amb el seu campanar portàtil.

Els espectacles continuaran amb Montserrat Palacios i l’espectacle “Coser y cantar”, l’argentí Ángel Di Stefano, creador de “Els laberints del so”, proposta lúdica, artística i pedagògica d’experimentació sonora a través de la construcció d’instruments no convencionals.

I coneixerem Martí Guillem i el seu alter ego, Crocanti, que estrenaran “+ = +”, mentre que la proposta multidisciplinar serà de La Siamesa i l’espectacle de dansa contemporània amb música en directe “Diógenes”, que tracta sobre la deshumanització de les societats industrialitzades.

El festival Pop al carrer està organitzat per LaCasaCalba, l’Ajuntament de Tavernes i la Mancomunitat de la Valldigna.


No hay comentarios:

Publicar un comentario