miércoles, 8 de julio de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, REAPERTURA PISCINA, PORRAT DEL CLOT

L'Ajuntament de Tavernes obri la piscina municipal després de les obres de millora.

L’Ajuntament ha invertit 214.632 euros per a millorar els vestidors, dutxes i serveis de la piscina municipal, dins dels plans PPO de la Diputació.

La piscina municipal ha obert les instal·lacions al públic després d’un conjunt d’obres que han tingut una durada de més de sis mesos i que han servit per a modernitzar especialment els vestidors, les dutxes i els serveis, a més d’efectuar un canvi del paviment que ha estat substituït per un d’antilliscant que millora la seguretat dels usuaris.

Una altra de les millores dutes a cap per l’Ajuntament ha estat el sanejament i millora de les bigues que sostenen el sostre i del sostre mateix. Les obres arriben després que la piscina a l’aire lliure, construïda en els anys 80, no haguera tingut cap reforma ni reparació significativa.

Una altra millora important ha estat la substitució de la bomba d’aigua, que s’ha aprofitat per a traslladar-la de lloc. Antigament, totes les bombes i la depuració estaven enterrades davall del mateix vas i, en cas d’avaria o fuita d’aigua, donaven molts problemes perquè s’inundava el lloc i el sistema elèctric era un perill per als operaris que intentaven solucionar el problema. 

La nova bomba i tot el sistema de depuració, així com els elements elèctrics, s’ubiquen ara en superfície al costat dels pavellons que serveixen de vestidors.

L’Ajuntament de Tavernes hi ha invertit 214.632 euros finançats dins del programa PPOS 2014-2015 de la Diputació.


Tavernes celebra dimecres el porrat del Clot de la Font.

La Regidoria de Cultura i Festes ha organitzat un concert de música mediterrània a càrrec de Carraixet.

Tavernes compleix la tradició secular amb la celebració dimecres del Dia de la Sang i el porrat del Clot de la Font instal·lat en aquell paratge del terme.

La Regidoria de Cultura i Festes ha organitzat, dins del XXIII Festival Sete Sois Sete Luas, un concert de música de la Mediterrània; en este cas, de música d’arrel valenciana a càrrec del grup Carraixet.

Carraixet és un dels grups valencians més coneguts i amb una dilatada i extensa vida professional. Compromés amb la recuperació de la llengua i la cultura presenta este espectacle de música de la Mediterrània, en què s’interpretaran des dels temes de més èxit de la seua trajectòria fins a noves creacions, amb el tarannà mediterrani que els caracteritza.

El grup, acompanyat per excel·lents músics i acaronat pels versos més encisadors dels nostres poetes, oferirà al públic un repertori acurat i potent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario