viernes, 17 de julio de 2015

Gabinet premsa ajuntament, PROJECTE SOLIDARI A ECUADOR

L'Ajuntament de Tavernes i el Fons Valencià per la Solidaritat col·laboren en un projecte a l’Equador.

L’arquitecte municipal, Juan Tormo, aprofitarà les vacances per a col·laborar com a voluntari en la creació d’un centre sanitari termal a Cotocachi (Equador).


Tavernes a través del Fons Valencià per la Solidaritat col·labora en el disseny arquitectònic i construcció d’un Centre de Rehabilitació Hidrotermal en la zona de lntag (Municipio   de Cotacachi- Equador).

L’arquitecte municipal, Juan Tormo, aprofitarà les vacances d’estiu per col·laborar com a voluntari en un projecte que busca optimitizar i potenciar el complex "Termas de Nangulví" que compta amb 5 piscines d’aigües termals i serveis d’alojatment i restaurant.

L’objectiu és optimizar el complex per a implementar una nova faceta turística que ajude al desenvolupament local mitjançant la creació d’un centre de rehabilitació i guariment aprofitant les característiques medicinals de les aigües termals i medicinals.

La colaboració de l’arquitecte municipal, Juan Tormo, s’emmarca dins del programa “Experts Municipals Voluntaris” del Fons Valencià per la Solidaritat al qual pertany Tavernes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario