miércoles, 22 de julio de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, FIRA PRODUCTES VALENCIANS

La Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián Calvo i l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan Huguet, inauguren la XXI Fira de Productes Valencians este dijous a la platja de Tavernes

La Consellera d’Agricultura i l’alcalde de Tavernes es reuneixen este dijous amb empresaris i associacions agrícoles de Tavernes, Benifairó i Simat per tal d’intercanviar opinions en matèria d’agricultura i conéixer les possibles preocupacions dels nostres agricultors.

La Consellera inaugurarà la XXI Fira de Productes Valencians, és a dir, la coneguda Mostra de Sant Jaume, una vegada finalitze la reunió. Serà el dijous a les 19 hores a  l’Avinguda de la Marina (enfront del retén de policía).

La fira té com a objectiu fonamental el consum de productes agrícoles locals en particular, i valencians en general, no solament entre habitants de Tavernes sinó també entre tots els turistes que a l’estiu visiten esta població. Així, els visitants podrán degustar diferents productes que s’oferixen en les casetes.

D’esta manera, s’intenta promocionar, per un costat, la imatge de la nostra localitat i de la Comunitat Valencia, i, per altra promoure la dieta mediterrània.
Enguany s’ha calculat que el nombre d’expositors será de 30. Tots són importants firmes comercials dedicades a l’exportació hortofrutícola, cooperatives i agrupacions locals i provincials.

La fira ocuparà una superfície aproximada de 2000 m2 i estarà oberta del 23 al 26 de juliol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario