viernes, 24 de julio de 2015

Gabinet premsa Ajuntament, FIRA SANT JAUME

La XXI Fira de Sant Jaume arranca a la platja de Tavernes

La Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, i la Diputada Provincial de Turisme, Pilar Moncho, han acompanyat l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan Huguet, a la inauguració de la XXI Fira de Productes Valencians.
  
Aprofitant la inauguració, els empresaris i associacions agrícoles de la Valldigna van poder tindre ahir de vesprada una reunió amb la Consellera d’Agricultura per tal de tindre un primer contacte i expressar les seues opinions sobre el sector. La Consellera va poder escoltar totes les propostes per aconseguir una millora del camp i s’ha compromés a estudiar-les.

En acabar, tots els assistents acudiren a la inauguració de la Fira on hi havia representants de diverses associacions del poble. Tots van poder degustar diferents productes locals i valencians que s’oferixen en les 30 casetes que s’han muntat a l’Avinguda de la Marina.

Es tracta d’una esdeveniment que intenta promocionar la imatge de la nostra localitat i de la Comunitat Valenciana.
Com a avantatge social, tindrem l'oportunitat de promoure la dieta mediterrània, sobretot perquè disposem del privilegi de tindre en els nostres camps els productes que la componen, gràcies als quals podem aconseguir una alimentació sana, equilibrada i completa.

La Fira estarà oberta del 23 al 26 de juliol, amb un horari de 18 a 22.30 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario