jueves, 30 de julio de 2015

Gabinet premsa Ajuntament, ESCOLA D'ESTIU

L’escoleta d’estiu de Tavernes tanca les portes demà fins el proper any

 La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha apostat un any més per un servei d’Escola d’estiu que pretén donar resposta a les necessitats dels xiquets.

L’escola d’estiu que es celebra durant el mes de juliol ha comptat amb 155 xiquets que han participat en tallers, jocs i activitats d’aigua també, i que disposa d’un servei de menjador per als menuts.

El centre que els acull és el Col.legi Alfàndech on els xiquets es reuneixen i s’integren, però, a més, fan eixides fora del recinte com, per exemple, a Gandia, una excursió amb bicicletes, fan ús de la biblioteca, i dos vegades a la setmana fan activitats a la piscina municipal.

Per primera vegada s’ha realitzat una estada nocturna que ha tingut una gran acollida per part dels xiquets. La Regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha comprovat que l’escoleta ha tingut èxit: “Les noves iniciatives, com l’estada nocturna que hem fet enguany ha agradat molt als menuts i esperem que es repetisca en els propers anys”.

L’empresa encarregada de l’escola ha sigut el Grupo Tot que ha comptat amb monitors titulats i també amb un monitor més que l’any passat d’Educació Especial per cobrir les possibles necessitats. Al principi sorgiren una sèrie de problemes tècnics que s’han anat solucionant, en bona mesura per la professionalitat dels monitors. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario