jueves, 30 de julio de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CORALS

La platja de Tavernes acull la segona edició del Festival de Corals

L’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Promoció Turística, patrocina i promociona el festival de corals “Cançons a la mar”, per segon any consecutiu.

La Regidoria de Promoció Turística patrocina i promociona el festival de corals “Cançons a la mar”, amb el propòsit d’impulsar la música coral i fer més variades i atractives les activitats turístiques a la platja de Tavernes.

Es tracta de la segona edició del festival que tindrà lloc el proper dia 2 d’agost a les 20 hores en un lloc privilegiat de la platja de Tavernes, al parc Llac de la Goleta.

Els cors que participen al festival són, per una banda, la Coral Polifònica Alcoiana d’Alcoi, que compta amb uns 40 membres i amb la direcció d’Alexandra Soler; per altra, la Coral Veu de la Safor de Gandia, sota la direcció de Salva García i la Coral Nova Creació de l’Alcúdia, amb la batuta d’Enrique González. Hi completarà l’actuació la Coral Marinyén de Tavernes de la Valldigna, dirigida per Fran Lledó Grau, que té un bagatge d’actuacions representant la ciutat de Tavernes en nombrosos pobles i ciutats de tot el país


No hay comentarios:

Publicar un comentario