martes, 28 de julio de 2015

Gabinet de premsa Ajuntament, IBOGA FESTIVAL

El Iboga de Tavernes tanca tres dies de música amb un rècord d’assistents

El Iboga Summer Festival celebra la seua tercera edició a la platja de Tavernes de la Valldigna i es consolida com a l’únic esdeveniment especialitzat en música balcànica, gypsy, swing i ska.

Després de tres dies de jornades de ball ininterromput, ahir va concloure el  Iboga Summer Festival amb la legendària oquestra de Los Balcanes, Fanfare Ciocarlia, en la única parada de la seua gira internacional.

Les xifres previstes per l’organització s’han acomplit, guanyant un 22% en el nombre d’assistents respecte als 18.000 de l’any passat en Cullera. Així, s’han aconseguit al voltant de 22.000 iboguers, molts d’ells vinguts de tota Europa.

David Rodríguez, organitzador del festival, amb Álvaro Garro i Ángel Crespo, considera que el volum de participants ha fet que l’Iboga “se situe en el circuit internacional de música balcánica i gypsy”. A més, agraeixen “la col.laboració de l’Ajuntament de Tavernes que els ha permés reunir les condicions per oferir un recinte amb totes les facilitats per a que el públic puga disfrutar, i a més, al costat de la platja”.

El festival ha comportat al sector de la restauració de la platja de Tavernes un increment d’ingressos en un 50% respecte l’any passat. També l’Associació de Comerciants, així com altres comerços i empreses han fet un balanç molt positiu del festival.
La Policia Local de Tavernes ha assenyalat que no ha registrat cap incidència greu durants els tres dies.

L’Ajuntament també ha recollit totes les impressions i propostes dels veïns i prendrà nota de tot allò que es puga millorar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario