viernes, 24 de julio de 2015

ESCOLTAREM ALS "MAJORS"

A mi de sempre m'han ensenyat que hi ha que escoltar i fer cas als "majors", perquè estos porten per la seua trajectòria vital una càrrega de sabiesa que no la pot aportar altra circunstància més que lo viscut.

I amb el terme "majors" crec no sols deguem incluir als d'edat, si no a aquells que en un tema porten molts anys bregant, encara d'edat seguisquen sent jovens.

Evidéntement açò es una generalització, no tots per vells son sabis, hi ha qui ni visquent set vides es persona digna de seguir.

Resultado de imagen de sabiduria
Per això hi ha que estudiar abans seguir els consells quí tel's dona, quina pot ser la seua sabiesa en eixe camp en el que t'aconsella.

I vinc a dir tot açò al voltant del possible pacte de Compromís amb Podemos de cara a les generals, pacte al que jo en principi dic NO, i com jo molts, moltíssims, perquè pense que ens diluiriem dins d'algo més gran, que l'essència nacionalista del Bloc es perdría o perdría molta identidat.

Per tant, sols en el cas de que açò no repercutira en que Compromís seguisca sent tant lliure com ha segut Baldo estos quatre anys defensant lo nostre faría que canviara d'opinió.

En Tavernes tenim la sort de tindre d'eixos "vells sabis", tant d'edat com per experiència o coneiximents en el camp,  dels que parlava, gent que porta al peu del canò ja des de Unitat del Poble Valencià, inclús de més abans, des del Partit Nacionaliste Valencià, gent de la que ningú pot dubtar sobre els seu nacionalisme per davant de tot, per davant de ser d'esquerres, de dretes o d'enmig, gent amb molta sabiesa en este tema que ara ens ocupa.

I ací si que tinc que dir que seguiré els seus consells, perquè damunt tenim la sort de que estan en primeríssima línea dins del partit, als més alts nivells, tota una sort, i per això mateix més sabis perquè tenen informació de primeríssima mà. I també dels jovens també però sobradament preparats en tenim ahí, a primera línea.

Així que en este tema sí, seguiré el consell dels "més majors" i no sols dels d'edat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario