martes, 7 de julio de 2015

BONES VIBRACIONS

Son les que ens m'està donant tot el que estic vegent al voltant del Iboga Summer Festival.

I es que visc prop, de costat, als solars on s'està preparant tot lo d'este, i estic vegent treballar amb molta professionalitat i amb una grandíssima inversió en lo primer que s'està fent, com es el ficar un pals de fusta per a ombres. 

S'està utilitzant per a això maquinaria gens barata, el que es síntoma de que es volen fer les cosses ben fetes des del principi, rés improvissat, el que demostra la professionalitat dels organitzadors, esperem tot seguisca igual. 

Tinc que reconeixer que al vore la foto dels que signaven el conveni em va entrar un cert temor, la seua imatge no aparentava la del típic empresari : A vore si d'una vegada fem fora vells tòpics de que la vestimenta no fa al frare i que els nous i jovens emprenedors no son ja a quells encorbatats i engominats als que estem acostumats.

2 comentarios:

  1. Al anònim, no sé a que el referixes però tampoc m.interessa rés d.un anònim, i Aceplat coneix el que es va a fer i ho recolza i per a mi això ja es prou.
    Ja se que molts voldrieu siga un fracàs igual que voldrieu ho fora el Festivern, perquè no vos importa el vostre poble, vos importa que no es beneficie el govern, el vostre enemic i no adversari.
    Però ahí està el Festivern, any darrere any més exitós, ací estarà l.Iboga i esperem que per molts anys, i ahí està el ressultat de les urnes amb Compromís amb quasi tants vots com la resta junts, i això dòl, mira que vos dòl, i com esteu avergonyits de la vostra misèria veniu ací a despotricar però des del covard anonimat ... bueno, això cregueu, te sòna d.algo lo de les IP ?

    ResponderEliminar