miércoles, 8 de julio de 2015

SOBRE EL PLE D'AHIR

Com vos vaig dir quant vaig fer el canvi del blog, com a blog personal meu escriuré comforme em naisca i quant em naisca, i no per "obligació" com fea quant era un blog d'informació general que pretenía competir amb altres, el qual es va convertir per a mi en algo sofocant i ja no divertit.

I ara, les 8:38 hores del matí i a la fresqueta m'ha naiscut.

Ahir va hi haure com sabeu un ple mèrament administratiu però que per llei no queda altra, en ell s'anomenaren una serie de càrrecs d'acord podeu vore en l'ordre del dia, i que no vaig a relatar per llarc, tediós i perquè no m'apetix.

Prou d'unanimitat en lo bàsic, alguna abstenció sobre tot socialista no massa explicable, pensem que per començar a fer-se notar perquè la resta de tots els partits votaven a favor, i vots en contra en altres punts, i entre ells el d' Eduardo Bononad a que tingam tres alliberats, tres regidors en dedicació
exclusiva.

I al respecte dos cossetes una pregunta :

- Ja van varis anys que bé mitjansant mitjes dedicacions o completes hi ha el mateixet el mateixet que ara. I a tots el ha paregut bé.

- En la passada legislatura i si mal no recorde, l'Alcalde tenía una dedicació completa, Borràs un altra, Vanessa mitja i Karina Vercher altra mitja, i a tots els va pareixer bé, incluida Esquerra Unida, perquè aço va ser abans de trencar palletes amb esta última.

- I una pregunta : Algú coneix algune empresa amb un presupost de 14,5 milions d'euros i més de 200 treballadors, que treballe en el sector servici per a un mínim de al voltant de 18.000 persones i en estiu el doble, i que no tinga al seu cap com a mínim a un gerent i dos alts directius, a més dels càrrecs intermitjos que punga tindre ? Jo no. 

I a més segur que cobrant prou més que els nostres regidors.

Diu el senyor Bononad com argument que esta legislatura es va a tindre menys faena que la passada : Col.lector, mur Vergeret, depuradora, nou Pla General de Orenació Urbana, fer tot allò que no s'ha pogut fer en la legislatura passada per l' herència rebuda i amb això grapats de contractes i licitacions, ampliació del cementeri, etc etc : Li pareix menys faena ? 

Jo li dic que amb tot açò : 

Perfecto Benavent, Coordinador, Economía i Hisenda, Personal i Patrimoni a més de Primer Tinent d'Alcalde. Amb dedicació exclussiva.

Llum Sansaloni, Contratació Administrativa, Servicis Públics, Obres Públiques i Accesibilitat, Infraestructures Urbanes   (inclou brigada municipal, mercat, cementeri, párking i parcs infantils), Seguretat Ciutadana (Policía Local) i Sanitat, més Segona Tinent d'Alcalde. Amb dedicació exclussiva.

Josep Llàcer, Foment Local i Promoció Econòmica, Turisme, Esports i Urbanisme, més Tercer Tinent d'Alcalde. Regidor de Barri de la platja. Amb dedicació exclussiva.

Més tots els actes als que a asistixen lligats als càrrecs delegats o com autoritats, els fillls dels tres van a vore poc al seus pares.

Ara ja hi ha qui estarà pensant, mira Estruch com ara defen als ara seus : Defenc , com he fet sempre, el que correspon i amb arguments, si algú, i entre altres vosté senyor Bononad que sé que no s'amaga perquè creu en el que defen, en teniu altres en contra o de més a favor, ací teniu les planes com sempre obertes, però ai amigo, voreu un canvi com vaig anunciar ahir, i que es que si voleu dir algo amb identificació previa mitjansant un perfil en la xarxa.

No patiu, el vostre perfil no eixirà, vos guardaré anonimament dit perfil, sols jo el coneixeré, al igual que passa per eixemple en La Veu de La Valldigna (un salut Raúl, i ojalà jo ho havera fet més aviat com m'has recomanat varies vegades, ú sempre adepren dels mestres a base de colps u tú amb açò dels mitjans locals ho has segut). 

S'han acabat els anònims perquè els estaveu a més ussant els feixsites i covards per a insultar-me i ahí si que no, açò ara es el meu perfil personal i en ell no cap més que el que jo vullga. 

Per cet, ahir des de que vaig implantar este nou mètode ni un escrit ... perquè serà? 


No hay comentarios:

Publicar un comentario