martes, 14 de julio de 2015

A LA CAÇA DEL QUE DISSENTIX ?

Llisc en la premsa de huí que Montoro vol que Gandia puje els impostos i retalle servicis si vol ser refinanciada. I ho vol ja. 

Resultado de imagen de montoro
Ahir llegía que Montoro amenaçava a Revilla en intervindre Cantabria si no pren messures també similars i molt greus. 

No cal crec que recordem qui governava eixa ciutat i eixa comunitat fins el 24 de Maig. 

I jo em pregunte : Qué passa, que durant estos quatre anys s'ha fet tot bé per part del seus, senyor Montoro, i ara li venen les presses contra els que no pensen com vosté ? 

Perquè quant han perdut les majoríes absolutes tan bé no estaríen fent-ho, ací primer Bononad, després Eugenio i ara Jordi ha rebut més vots.

I a més també llegim que ni més ni mneys 5.000 vegades l'Interventor de Gandia ha advertit al senyor Torró de que estava fent coses irregulars. 

I vosté calladet mentres a més Torró es gastava, entre altres, 7 milions d'euros en una nova comisaría, compra amb la que ha salvat el coll als duenyos de la Peugeot i la Citroen, i ho dic perquè ho sé, no se quants canviant el lletreret de l'entrada, signava un contracte amb Coco-Loco pel que ha fet més ric al seu duenyo,  meregant irregularment 52'3 milions, diners que han portat a Gandia des del "concurs d'acreditors" en que la va deixar Orengo (sí, soc just i també ho dic. I cuidadet Mónica que es un dels "homens forts" de Puig) a la quebra actual .

I tot això amb el seu consentiment per acció o omissió, i de la Generalitat Valenciana, altra que tal, perquè era parlarem d'esta.  

I es que ahir també llegiem açò : 

DÉFICIT

La UE rechaza el recurso: España pagará 18,9 millones por la manipulación del déficit de la Comunitat

VALENCIAPLAZA.COM  Es la primera vez que se sanciona a un Estado miembro por esta razón

Vullc supossar que amb eixe afan inquisidor que li ha entrat ara a vosté també actuarà contra els responsables del frau, senyors Zaplana i Camps : O els farà senadors ? .

Que no , senyor Montoro, que el mal, al igual que el de Grècia, no l'han creat els d'ara, si no esl seus amiguets
populars, tant ací com en Europa, en els anys anteriors.

Així que menys fer de "El Padrino" i més entonar "mea culpa".

No hay comentarios:

Publicar un comentario