sábado, 27 de junio de 2015

ÚLTIMA HORA : JAREÑO NO PENDRÀ POSSESIÓ DEL ACTA DE REGIDOR

Es el que acabem de llegir en facebook en una nota de premsa que hem llegit emessa fa poc més d'un hora pel col.lectiu local d'EU, el qual podeu trobar en la web d'este partit a nivell local i que copiem literalment. 

Sols dir que, sense entrar en el fons del que diuen en la nota, es cossa d'ells i altres tercers, chapeau per EU de Tavernes al pendre esta decissió.

COMUNICAT DEL COL.LECTIU D’EUPV-ACORD CIUTADÀ DE TAVERNES SOBRE LA DECISSIÓ DEL TSJ RESPECTE ALS RESULTATS ELECTORALSLa Junta electoral de zona, on hi havia representants de tots els partits polítics,  es va enganyar en fer el recompte de vots. Malgrat que els resultats havien aparegut a tots els mitjans de comunicació, dos dies després es reafirmaren de nou a l’hora de proclamar els resultats. Els representants de tots els partits, Compromís inclòs, van signar la conformitat de les dues actes. I, la jutgessa va advertir, repetides vegades, que “si signaven” ja no hi havia pas enrere; el resultat seria definitiu. Com és natural, el nostre representant es preocupava dels nostres vots, que era la seua responsabilitat, i no dels de Compromís ni cap altre partit. Voler fer-nos corresponsables de l’errada fa riure!

Quan ens vàrem assabentar del que havia passat, el nostre regidor va parlar amb  l’alcalde i el regidor de personal, per si nosaltres, que els donàvem la raó, podien fer alguna cosa. Ens varen contestar que amb la informació que ells tenien ja no hi havia remei, però que podiem intentar-ho.

Vàrem parlar amb el nostre representant a la JLZ,  perquè es personés al Jutjat de Sueca i, un parell d’hores després, ens va contestar que no hi havia res a fer, que la jutgessa, molt molesta, li va dir que “ja ens ho havia advertit”. Que el resultat era el que tots havien signat, que no calia fer res perquè, estava clar, l’acte electoral havia acabat amb la proclamació dels resultats i dels regidors.

En assabentar-nos que Compromís havia presentat recurs, en contra del que va dir La Cotorra de la Vall, ens vàrem inhibir. I, si algú té dubtes, li podem remetre la comunicació del jutjat a Compromís on no figura EUPV per a res. Per tant,esperem rectifiquen eixa falsedat.

Compromís torna a presentar recurs davant el Tribunal Superior de Justícia i ara sí, el nostre advocat, va presentar recurs electoral,  on només deia el que ja deia la jutgessa de la JLZ, que l’acte electoral havia acabat amb el recompte quan tots van signar la conformitat, i no es podia recórrer.

És una injustícia?  Nosaltres creiem que sí. Però no més injustícia que la Llei d’Ont que se salta la proporcionalitat, la qual assignaria 8 regidors a Compromís i 2 a EUPV-Acord Ciutadà.  La mateixa llei que li dóna a Compromís 19 escons amb 452.654 vots, és a dir, 23.824 vots per escó  i a nosaltres cap, amb 106.047. Tot és igual d’injust, però tot és legal. Però, com que és una injustícia, el nostre segon regidor, que els tribunals ens atorguen, mai prendrà possessió. Els editorialistes de la Cotorra i Jaume Talens haurien de demanar perdó del que han escrit a  la xarxa. En ètica i moralitat no ens arriben a la sola de la sabata.

En tot aquest procés, Compromís no ens ha buscat, ni ha dirigit la paraula a EUPV per a res. Ha estat el nostre candidat, Eduardo Bononad, qui els ha buscat per compartir informació. Encara estem esperant...

I caldria recordar que, qui va salvar l’alcaldia per a Compromís de la moció de censura va ser EUPV, que va iniciar el procés d’expulsió  de la regidora a l’endemà de l’elecció de l’alcalde.

I que la passada legislatura vàrem col·laborar sempre que ens ho van demanar.

Ara, els que volien crear mal ambient entre ambdos partits són a punt d’aconseguir-ho. I no hi ha dret. Estem per la confluència de l’esquerra i ningú ens apartarà d’eixe camí.

"El temps és savi i posa a cadascú al seu lloc, temps al temps".

2 comentarios:

 1. No som massa partidaris d'entrar a comentar en altres blocs i sempre que ho hem fet, com ara, és per al·lusions.

  No anem a canviar ni una coma del que fins ara hem escrit.
  Sempre ens hem basat en els documents i informació de primera mà que teníem i la veritat ha estat sempre el nord dels escrits que hem fet.

  I aprofitem per a demanar a EU que justifique si tan segur estava i està que era una injusticia, perquè s'oposa davant del TSJ a la petició de Compromís de que el tribunal li assigne el 10 regidor. ¿Ho explicaran alguna vegada?

  De totes maneres, si voleu llegir-lo, ací teniu el nostre punt de vista sobre eixa nota de premsa

  http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/06/no-anem-canviar-ni-una-coma-del-que-hem.html

  ResponderEliminar
 2. No entenc perquè renuncia. La seua renuncia, i la de la resta de persones de la llista de EU, crearia un problema en el cas de que Eduardo deixara l'ajuntament i no li tornarà el regidor a Compromís que conserva la majoria absoluta.

  ResponderEliminar