domingo, 28 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Bon dia des d'un aldea propera a la mar, dos noticies trobem huí en el Levante, Las Provincias com sabeu no actualitza els diumenges, sobre la nota emessa ahir per Esquerra Unida i de la que vos donarem de seguida compte. I a més dos bones noticies més com son que el nostre monestir ha entrat en la ruta europea de monestirs del Císter, i altra sobre la possible recuperació del eix "comarques centrals".
Resultado de imagen de prensa digital
Sobre açò darrer dir que el turisme entre eixes denominades comarques centrals es sols un del punts possitius que ens pot reportar eixa vertebració de ponent a llevant i viceversa, i sobre lo del Monestir altre tant, pot reportar-nos més turime i de qualitat com és el cultural.

I sobre el contenciós sobre el regidor dir que desgraciàdament este tema està crispant les relacions entre dos partits que les teníen molt bones, esperem es reconduisquen perquè de crispació entre partits aussaes anem sobradets, per desgràcia estem segur seguiran esta nova legislatura perquè els actors principals no han canviat, de moment, i sols ens falta que guerra també en els plens entre estos dos antics aliats. 

I matitzar que si EU vol no té perquè quedar el ple amb sols 16 regidors, el que no tenim clar es si eixe regidor que podríen anomenar entre ciutadans elegibles com diu l'article 182.2 de la LOREG podría ser una persona que anara ja en altra llista eixes mateixex eleccions, ja m'enteneu, en este artícul rés ho impedix però no sabem si en altre lloc pot prohibir-ho, no som experts en el tema : Algú ens ho pot aclarir ? Gràcies .

2 comentarios:

  1. Que pasa en la llum. Primer diumenge de l'estiuvi sense llum?

    ResponderEliminar
  2. Sobre la minicrisis de les esquerres,queda comprovat que tot són envejes i voler ocupar espais dels demés,pues el que abans deien de comunistes i socialistes ara ho tenen també amb nacionalistes,i és que hay amores (i amistats) que matan,una pena que intenten posant els partidismes per davant de les persones,que no té res a vore amb les ideologies.

    ResponderEliminar